HDPE nem entrapment pecsét Flat Pack vagy vonalhajózási doboz vagy karton Lineron Roll LDPE

Termék részletek

HDPE nem-beszorulás pecsét flat pack vagy a bélés vagy karton lineron roll LDPE
Alacsony sűrűségű polietilén doboz bélés, karton bélés
Elem neve: Doboz bélés, Box-bélés, gyümölcs zsák, zsák Alma Bin bélés, Bin-bélés, karton bélés, doboz belső zsák, doboz belső zsák, vonalhajózási doboz, vonalhajózási konténer, kartondoboz a vonalhajózási


Előnye:
1. tökéletes megvéd tartalom-ból por, piszkos és nedvesség
2. egyedi méret és design, is mint a design egy levegő-out furatokkal
3. nyomtatás a saját logóját is rendelkezésre áll
4. ISO 9001 tanúsítvánnyal
5. több mint 20 éves termelési tapasztalat, családi tulajdonban lévő gyár

Használat:
1. műanyag dobozban hüvelyek, as'Carton, Liners'are a gyümölcs- és zöldségágazat termelők, mezőgazdasági termelők, hús-csomagoló, baromfi feldolgozók, hal processzorok, nagykereskedelmi hentesek, autóipari gyártók, repüléstechnikai, műanyag gyártók által használt és a feldolgozott élelmiszer-csomagolás higiénikus sorban a karton doboz, és biztosítja a termékek is említett érkezik, tiszta, friss, biztonságos és a minimális romlást.
2. ezek karton műanyag hüvelyek használható élelmiszerrel, beleértve a hús- és baromfi. Karton műanyag hüvelyek tartalom védelme a por, kosz és nedvesség.
3. ezeket gondosan kialakított műanyag dobozban aljzat szupererős, környezetbarát anyagokból készülnek, és van egy gyakorlati drawtape, hogy zárja be, és a közlekedés számukra.
4. műanyag dobozban hüvelyek nagyon alkalmasak arra, hogy használni, mint a külső csomagoláson ömlesztett termékek, mint a húsipari termékek, apró alkatrészeket, porított termékek, stb.
5. műanyag dobozban hüvelyek áll rendelkezésre széles anyagok, nyomtatás stílusok, színek, formák és egyedileg csomagolt or'bag roll ".


Hogyan mérjük a vonalhajózási?
Mérjük meg a doboz (L x W x D) a hüvelyk és a következő képlet, hogy megtalálja a zsák, amely illeszkedik a legjobb.
Vonalhajózási L = L doboz + 2 hüvelyk
Vonalhajózási W = doboz W + 2 hüvelyk
Vonalhajózási D = 6 hüvelyk, Box D + ½ (doboz W)


Jól ismert, egyike a vezető gyártók és a beszállítók, a hdpe nem entrapment pecsét a flat pack vagy a bélés vagy karton lineron roll ldpe Kínában, műanyag Kangle most hozza meg kiváló minőségű termékek a professzionális gyár. Ha akarsz nagy minőségű műanyag termékek, ellenőrizze az ajánlat velünk most, és a személyre szabott szolgáltatás is rendelkezésre áll.

Vizsgálat